Spacer  

 
Line
Line
 Sa Haagom Bozi Vikusicu Pokolj i genocid Prsti Jahve
       
Forum:

 
Pise: dipl. ing. Damir Kalafatić
 

'Rajhsmarke' četničkog vojvode Voje!

Kako su se samo srdačno pozdravili u haaškoj sudnici dva ideološki jednaka i naoko veoma uglađena 'gospodina', gospon Vojo i gospon Slobo kao da se godinama nisu vidjeli; a otmjeni de luxe-apartmani im tik jedan uz drugoga, prve komšije u lijepom dvorcu nizozemskog Sheveningena!

Gospodin vojvoda Vojislav Šešelj i gospodin ex-srpski kancelar Slobodan Milošević!

Podsjeti nas to na onu staru priču o dva Crnogorca koji se dogovoriše kako će se uzajamno častiti pred poštenom javnošću, pa Danilo reče Nikoli:

'Kad budemo pred uglednijem svijetom ja ću tebe osloviti:

Pomoz' bog časni vladiko a ti meni otpovrni: bog ti pomog'o dični serdaru, a obojica dobro znamo koja mi g...a bijasmo'!

I što smo novoga čuli od tog krunskog svjedoka 'odbrane' a dosad nismo znali?

O teoriji porijekla rasa, vjera i nacija koju je navodno pok. Tuđman promovirao, slušali smo već davno na haaškom svjedočenju od hrvatskog 'janjičara' Ante Markovića i dr. 'sionskih' mudraca a ova najnovija, Šešeljeva o malom plemenu Hrvata, tojest Srba-katolika koje pregaziše Turci svjedoči samo o metamorfozi njegove loze od hercegovačkog Hrvata do sarajevskog Srbina: poturica gori od turčina. Agresivnost Hrvata apsolvirali smo čitajući među ostalim i vjerodostojne transkripte poznatog haaškog zaštićenog 'kolekcionara' Stipe te pravno-odvjetničke disertacije multidisciplinarnog fiškala Anta Nobila; a nikakva senzacija nije ni teorija o podloj uroti pape-ustaše iz Vatikana u sprezi s fašističkom Njemačkom protiv nedužnog i golorukog srpskog naroda. Vidi sliku:                                                        

         'ŠELE' U OKUPIRANOM KNINU

Novost kod svjedočenja jedino je u korigiranoj kartografiji po kojoj su hrvatske županije samo Varaždin, Zagreb i Križevci...sve druge bile bi po Voji: Kroaten-frei kao što je balkanski Beograd 1942.g. nakon likvidacije 40.000 Židova na Banjici i Sajmištu bio juden-frei(Ljubica Štefan)!

Biser pomračenog četničkog uma je svakako teorija o pomoći 'ustaškoj' agresiji od strane Kurda-najamnika plaćenih ni manje ni više nego....'rajsmarkama' pokojnog Adolfa Hitlera. A jedini časni ljudi otadžbine, kaže svjedok obrane su njegovi četnici, među koje se ubraja i njih petnaestak u Borovu Selu koji su braneći svoja vekovna ognjišta pobili u 'đuture' 15 croato-filnih Kurda i 15 genocidnih ustaša!?

Kao dokaz o identifikaciji napadača na svetu srpsku zemlju bile su i novčanice konvertibilnih NDH-kuna pronađene kod zaklanih Hrvata...valjda su ih dobili još od pokojnog Poglavnika, Ante Pavelića!

U svemu tome, kaže četnički vojvoda Vojislav Šešelj, Milošević je bio potpuno, kao 'jagnje' nevin jer je komandu nad srbočetničkom JNA-vojskom imao a tko drugi do Hrvat-bosančeros, Ante Marković rodom iz danas etnički čistog Konjica! Ovo svjedočenje bila bi uistinu lakrdija bez premca, stvorena u glavi jednog mentalnog bolesnika kad kartograf Vojo ne bi još uvijek bio i predsjednik srpske radikalno-četničke stranke koja u Narodnoj Skupštini Srbije predstavlja skoro pa polovicu cjelokupnog biračkog tijela.

Ali, koja bi to razlika bila da je svjedok obrane bio jedan pravi četnik i još ministar srbo-crnogorske spoljne politike Vuk Drašković zvani Nož ili Vojislav Koštunica koji zbog sudjelovanja u likvidaciji Albanaca na Kosovu ima nadimak 'dr. sc. Kalašnjikov' ili možda onaj Šešeljev 'feminista' Boris Tadić kome je zločin Srebrenice jednak srpskoj bežaniji pred Olujom....kad su svi oni kao i Šešelj  vjerne replike svog velikog vožda Slobe!?

Jedinog 'pro-zapadno' orijentiranog Zorana Džindžića ubiše Šešeljevi časni četnici, crnorukaši jednako kao što su 1903.g. pobili i svoje srpske vladare, Aleksandra i Dragu Obrenović zbog sklonosti Zapadu, Austro-Ugarskoj!    

U veljači 2003.g. na mitingu glamuroznog ispraćaja ratnog zločinca Šešelja okupilo se više desetaka tisuća radikalnih Srba, koji ga i danas smatraju 'najvećim Srbinom svih vremena', vjerujući da Šešelj kreće u 'presudnu bitku za obranu srpstva'. Tako su ga i ispratili-kao ratnika-koji će se u Haagu boriti protiv svih 'vekovnih' srpskih neprijatelja, ustaša, Njemačke i Vatikana.

Na sebe su pak preuzeli svetu zadaću čišćenja Srbije od neprijateljskih slugu pod vodstvom njegova zamjenika, također četničkog vojvode i potencijalnog ratnog zločinca iste kategorije Tomislava Nikolića (od milja zvanog simptomatičnim imenom Toma-Grobar, zapamćen u selu Antin zbog 32 pobijena hrvatska seljaka!?), koji umalo pa nije postao i predsjednikom Srbije kada je osvojio 1,4 milijun elektorskih glasova a aktualni predsjednik lepi Bora Tadić 1,7 milijun.
'Doktore, nauči ih prava, važnija je tvoja od njihovih glava', 'Vojo brate, rasturi Haaški tribunal', drečala je pijana čaršija na Terazijama, demonstrirajući svoj odnos prema Haagu. Brojne majice s likovima svojih kućnih ljubimaca, Radovana Karadžića, Ratka Mladića ili Slobodana Miloševića pokazivale su da Šešeljevi ili Miloševićevi sljedbenici uopće ne razlikuju vlast od oporbe, te da su prividni protivnici, gospoda Šešelj i Milošević kako za vrijeme agresije na Hrvatsku, tako i danas u sudnici, bili dio iste zločinačke hijerarhije, iste četničke i velikosrpske bande!

S tih osnova prvi svjedok obrane dobro je izabran ako zbog ničeg drugog onda zbog toga da se uvaženom Tribunalu i zbunjenom tamnoputom sucu Robinsonu dokaže jedinstvo 'vascele' Srbije....jer samo sloga Srbina spašava(4 ocila!)!

Možda bi Milošević i bolje prošao da su ga branili 'hrvatski' superintelektualci kao što je jedan 'advocatus diaboli' (kako Zoran Vukman zove gospodina profesora Žarka Puhovskog) uz asistenciju otmjenog gospodina fiškala i srebroljupca Anta Nobila i pomoć gospodina literata Slobodana 'Krojača' (Schneidera) poznatog po kolumnističkom antihrvatskom pis(š)anju iz riječkog Novog lista; rekao bi čovjek sve sam, naoko, otmjeni gospodin do gospodina a svi jednaki poput 'mojih' Crnogoraca, vladike i serdara s početka ove priče!

Pravi reži&seri hrvatskog javnog mnijenja(don Anđelko Kačunko)!

Omiš, kolovoz 2005.g.                                   dipl. Ing. Damir Kalafatić

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

MOZEMO BITI PONOSNI

U nekoliko narednih dana na ovom linku vidjeti ce te zasto mozemo biti ponosni kao nacija i doznati pojedinosti o ovom dogadjaju koji su mediji u potpunosti bezobrazno presutjeli ! Opsirnije

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.. Opsirnije