Spacer  

 
Line
Line
 Sa Haagom Bozi Vikusicu Pokolj i genocid Prsti Jahve
       
Forum:

 
Pise: dipl. ing. Damir Kalafatić
 

'Čobani' s Istoka brižno paze 'stado' hrvatskih ovaca...

Arkan and his TigersKorejski rat završio je prije više od pedeset godina a granica između sjeverne i  južne polovice, tridesetiosma paralela omeđena je bodljikavom žicom, zaštićena minskim poljima, mitraljeskim gnijezdima; kroz žicu teče i struja visokog napona. A Korejanci su jedan te isti narod, žuti i kosooki! Kad bi sjeverno-koreanski policajci bili od Seoula unajmljeni čuvati granice od mogućih komunističkih diverzija sa Sjevera, to bi bila sigurno top-vijest svjetskih medija, 'vjerovali ili ne'!? Početkom kolovoza og. na tv-dnevniku čuli smo upravo takvu top-vijest da uvezeni policajci, srpski državljani u Tovarniku čuvaju suverenitet hrvatske države ili kako tv-spiker reče:

Oni su tek na privremenom radu u Hrvatskoj, srbijanski 'gast-arbeiteri'!

Svakog dana dođu iz Šida ili drugih pograničnih mjesta Tadićeve Srbije, prijeđu u Hrvatsku, preobuku se u odore hrvatske policije, okače mrsku im šahovnicu, uzmu kratko oružje te 'čuvaju' hrvatsku granicu nasuprot njihovoj otadžbini, Srbiji. Lijepo!

Po završetku 'posla' otiđu do jataka u Hrvatskoj, istuširaju se, presvuku, vrate se odakle su i došli, u svoju rodnu...državu! Svaki dan, njih tridesetak nevinih učesnika rata, bivših pripadnika vojske JNA, teritorijalne odbrane, dobrovoljačkih odreda, 'belih orlova', 'Dušana Silnog', čak i Arkanovih škorpija .... ukratko raznovrsnih četnika koje je Hrvatska bona fide abolirala.

Svi podliježu Zakonu o čoporativnoj hrvatskoj amnestiji a prema našem pravosuđu nevini su sve dok im se suprotno ne dokaže...može ih se i unajmiti, metaforički rečeno kao čobane s Istoka da čuvaju stado hrvatskih ovaca! Mogli bi angažirati i onog iskusnog vinkovačkog 'magacionera' rodom iz Pačetina, Gorana Hadžića!

Taj iskusni četnik, bivši 'predsednik RSK' je već jednom od Jože Boljkovca bio i amnestiran, krvavi Uskrs 1991.g. na Plitvicama, a zatim je delovao kao 'manje bog a više batina' u Vukovaru i okolici; proglašen tek srpnja 2004.g. ratnim zločincem i za dlaku umakao haaškoj pravdi po pravovremenoj 't-com' obavijesti Tadićeva pravosuđa, legalno emigrirao iz kućerine u Novom Sadu i netragom nestao u crnogorskom Primorju (loc.: vila u Budvi!?).

Za njega nitko i ne pita, čak ni del Ponte-ova, iako je upravo pod njegovim sponzorstvom izvršen onaj stravični pokolj ranjenika na Ovčari! S njim na čelu srbijanskih pograničnih policajaca naša Hrvatska bi mogla mirno spavati: Laku noć, Hrvatska!

Tribunal se već punih deset godina slama od prevelikog truda kako bi u'apsio najveće ratne zločince. Čak i najviši dostojanstvenici SPC(srpske pravoslavne crkve) hodočaste manastiru u Crnoj Gori gdje se Radovan 'skriva' ne bi li se uz obilatu novčanu naknadu (adekvatnu zločinima počinjenog genocida!) predao Tribunalu! Uistinu dirljivo! A suverenitet nam doslovno puca po svim šavovima:

Na riječnoj granici Dunava uz Bačku Palanku, Šarengradskoj Adi našu stoku, krave, konje...riječnu floru i faunu čuva do zubi naoružana srbijanska vojska; ne može im ni čamac s vukovarsko-srijemskim županom pristupiti... 'graničari' odmah pucaju bez upozorenja!

Na Dan Vukovara, ili kako hrvatski nacionalisti kažu grada heroja srpski riječni ratni brod bahato demonstrira silu tik uz obalu srpskim ratnim zločinom okrvavljenog grada! U Tovarniku, Matoševu rodnom mjestu...ulaz u Hrvatsku čuvaju i otrovni škorpioni-Arkanovci, prekaljeni bojovnici koji su nam i naftna polja u Đeletovcima brižno čuvali a podrume u Iloku i onom nesretnom Erdutu uredno polokali do posljednje vinske kapljice, ni vinskih mušica više nije bilo.

Preko Une na granici s 'RS', Paravćevi četnici ni muhu ne puštaju, rijetko i vani, a pogotovo ne daju 'ustašama' da se na vlastitu zemlju vrate...nemaju se gdje ni vratiti, nemaju ni groba za svoje pokojnike sahraniti jer su im i groblja preorali ....u Plehanu, Banja Luci, Kotor-Varošu, Prijedoru itd.!

Više od deset godina nakon potpisivanja Dayton-skog mirovnog sporazuma i skoro tri godine od otvaranja privremenog graničnog prijelaza između RH i države RS/BiH u 'Srpskoj' Kostajnici, još nije trajno riješeno pitanje razgraničenja; na očekivani Sporazum o imovinsko-pravnim odnosima svoj veto stavio je četnik Radoslav Paravac!

Na Sjeveru zemlje čvrsti Shengen-ski zid i slovenska mrtva straža komedijaša i birtaša Joška Jorasa, i uglednog sabornika Janeza Podobnika...i to u hrvatskoj Plovaniji; zastava pod-alpske dežele i tabla s natpisom upozorenja: tukaj je Slovenija (nešto kao...pazi, 'hudi pes'!)! Naš SDP-Ivica je svojim parafčićem prodao svom partijskom drugu, slovenskom Janezu, one Granićeve dvije lignje a 'pride' mu u paketu i Savudrijsku valu poklonio! Jedino se na krajnjem Jugu Predsjednik s 'đetićima' pošteno nagodio: mi vama 'vraćamo' pošteno crnogorsko 'čojstvo' a vi nama silnih....400.000 dolara (Evra!) za krave-muzare i onu starudiju opljačkanu s Ćilipa, pa smo 'kvit'!

Sve bi to bilo lijepo i po Zakonu čisto da nije samo jedne sitnice:

Vukovarsko-srijemska Županija danas je još uvijek s najvećim brojem nezaposlenih, u Vukovaru se taj postotak penje na impozantnih skoro pedeset posto zbog uništene ili opljačkane gospodarske imovine! A zna se dobro tko ju je i uništio i opljačkao...Vuteks, Vupik, Borovo itd.!

Upitajmo se: Ima li među nezaposlenima na burzi rada i hrvatskih branitelja bez posla ili su baš svi pobijeni među onih, kažu statistike tisućuidvijestotine boraca za slobodu plus još dvjestotešezdesetičetiri ranjenika i osoblja bolnice mučki likvidiranih po 'oslobađanju' Vukovara, na Ovčari?!

A zna se dobro tko je te ranjene i nemoćne dečke zvjerski i pobio...zna to i Goran Hadžić i Vojo Stanimirović! Ako je ijedan od branitelja Vukovara živ a bez posla je, onda je ovo što se danas dešava velika sramota i krajnji prijezir prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima! Sramota je posebno za ministarstvo hrvatskih branitelja koje ima bar urednu evidenciju koliko je besposlenih hrvatskih branitelja iz očaja i suicid izvršilo!

Omiš, kolovoz 2005.g.                                   dipl. Ing. Damir Kalafatić

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

MOZEMO BITI PONOSNI

U nekoliko narednih dana na ovom linku vidjeti ce te zasto mozemo biti ponosni kao nacija i doznati pojedinosti o ovom dogadjaju koji su mediji u potpunosti bezobrazno presutjeli ! Opsirnije

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.. Opsirnije