Spacer  

 
Line
Line
 Sa Haagom Bozi Vikusicu Pokolj i genocid Prsti Jahve
       
Forum:

 
Pise: dipl. ing. Damir Kalafatić
 

Humana Amerika neće dati podršku Hrvatskoj zbog 'zločina' počinjenih u Oluji!?

Nicholas Burns, američki podsekretar za politička pitanja izjavio je kako SAD neće dati podršku Hrvatskoj u pristupu (NATO-u i) EU dok god Gotovina ne bude uhićen i osuđen zbog počinjenih zločina nakon Oluje; legitimne operacije koju su sami odobrili, kontrolirali i sofisticirano pomagali.

Prihvatiše i Amerikanci podmetnutu Štrpčevo-del-Ponteovsku kvalifikaciju te legitimne vojno-redarstvene akcije iako su je sami iz neposredne blizine nadzirali (sjedište američke obavještajne agencije CIA-e bilo je kod Zadra!).

A postadoše odjednom i neobično humanima kad su ljudska prava u pitanju…

'Pentagon je imao potpuni nadzor nad tijekom operacije Oluja, a CIA je iz baze Šepurine bespilotnim letjelicama prikupljala podatke koji su prosljeđivani američkim službama i hrvatskom zapovjedništvu…. Ja to pouzdano znam zato što sam bio šef SIS-a i zato što sam na tome radio', kazao je Markica Rebić danas i sam haaški optuženik, dodavši da je od vojnog atašea SAD dobio poruku da SAD nemaju ništa protiv Oluje, ako je Hrvatska obavi brzo i čisto.

A tako je i bilo, ekspresno i čisto poput suze, u svega tri dana…I Amerika je tada bila Hrvatskoj veoma zahvalna što je time bio završen rat na ovim prostorima a pogotovo što je Gotovina na čelu hrvatske vojske spriječio pokolj u enklavi Bihaća koji je mogao biti i gori od onoga u Srebrenici!

Uostalom, kakve uopće veze imaju SAD s europskom Unijom osim žestoke i bespoštedne konkurentske borbe za globalno svjetsko tržište?

S druge strane jeli možda Hrvatska pred svijetom javno osudila američke stražare u Guantanomo-u što besramno mokre po muslimanskoj svetoj knjizi Kurana; jeli hrvatska Vlada diplomatskom notom a u ime ljudskih prava protestirala zbog morbidnih perverznih ispada američkih vojnika, časnika muškobanjastih časnica u seksističkom iživljavanju nad iračkim zatočenicima u El Ghraibu?

Jeli itko u Hrvatskoj vrijeđao američki Dan Nezavisnosti, tu svetu uspomenu na vrijeme kad su 'Amerikanci'-ustvari engleski doseljenici i okupatori-prije stotinuipedeset godina etnički temeljito očistili Ameriku od domorodačkih autohtonih Indijanaca strpavši ih, rijetke preživjele, poput egzemplarnih bioloških ostataka u skučene i izolirane rezervate u kojima i danas životare na rubu egzistencije!? 

Cijeli svijet je bio veoma sretan kad su po Trumanovu nalogu bačene atomske bombe na Hiroshimu i Nagasaki, osim onih sprženih 150.000 Japanaca, pragmatičnih i kolateralnih žrtava u ime spasa čovječanstva! S druge strane opet, nitko nije bio sretan kad su Amerikanci pobili populaciju od cca. dva milijuna Vijetnamaca u ratu (i nakon njega od ratnih posljedica), a ubijali su ih masovno, napalmom, herbicidima i bojnim otrovima poput Saddama Huseina; a nisu bile sretne ni američke majke čijih je preko 50.000 sinova poginulo u tom genocidnom i bezglavom ratu sulude demonstracije sile…i na kraju, sramotnog i nečasnog poraza!

Glede humanosti vrijedi istači:

Biološki otrov zvan Agent Orange zapravo je herbicid koji sadrži opasan otrov dioxin, koji dugo ostaje u zemlji, zraku, vodi, tijelima životinja i ljudi. Posljedice njegove upotrebe u vijetnamskom ratu su zastrašujuće-650.000 ljudi, među kojima 150.000 djece, danas pati od teških fizičkih i psihičkih oboljenja, a 500.000 ljudi je već umrlo od bolesti nastalih djelovanjem tog narančastog praha.

I danas, više od 30 godina nakon ovog humanog pokusa, rađaju se djeca s teškim tjelesnim nedostacima, koja su osuđena na vegetiranje.  

Nije ni general Ante Gotovina rekao: dobar Srbin je mrtav Srbin nego je to američki general Sheridan nakon Little Big Horna za domorodačke Indijance genocidno izjavio:

Dobar domorodac(-Indijanac) je samo mrtav domorodac(-Indijanac)!

U indijanskom selu, Washita Riveru je primjerice, 1866.g., krvoločni psihopat, američki general Custer pobio pola sela, ne birajući, starce i žene i djecu…. uključivo i sve indijanske ponije domorodačkog plemena Cheyenne!

Ratnika je u selu bilo tek nekolicina, desetak!!

Knin nakon Oluje nije izgledao poput japanske Hiroshime niti je bio spaljen poput indijanskog Washita Rivera ili vijetnamskog sela pokolja Mai-Laia, šlampavi Ameri neuki u zemljopisu pobrkaše vjerojatno Vukovar s Kninom; domoljubne srpske četnike-domorodce hrvatski vojnici nisu ni strijeljati mogli, pobjegoše oni u paničnom stampedu iz straha od osvete zbog zla kojeg su kroz četiri godine hrvatskom narodu učinili!

Ili su možda Amerikanci danas povrijeđeni što se neki rijetki Hrvati potiho bune zbog odličja kojim je 'atomski' Harry Truman okitio ratnog zločinca i srpsku četničku legendu Dražu Mihailovića, svog velikog ratnog Saveznika? Pitamo se danas: Što treba napraviti da bi udobrovoljili tu moćnu, humanu i demokratski uzornu Ameriku?

-Trebali bi, pragmatično kako to oni shvaćaju, prihvatiti da se američkim vojnicima i časnicima ne sudi na nikakvom Međunarodnom Sudu bez obzira na počinjene ratne zločine koje i danas čine a u znak dobre volje poslati jedan bogatog Iraka.

-Skorašnju posjetu našeg neuračunljivog Predsjednika Srbiji, radi aktiviranja Igmanske inicijative, isto tako bi trebalo pragmatično iskoristiti za potpis jedne zajedničke, bratske, srpsko-hrvatske Deklaracije o rodoljubnom četničkom antifašizmu Draže Mihailovića, Trumanova miljenika!

To njemu, uostalom i ne bi teško palo…  

Za uznapredovalu suradnju s Tribunalom Srbija će dobiti i značajnu financijsku pomoć od Amerike, how much money, i bez obzira na one stravične slike škorpionskih, zvjerskih smaknuća maloljetnika iz Srebrenice koje su obišle cijeli 'demokratski' svijet uključivo i Ameriku!?

Jedan od tih zločinaca-psihopata je nakon deset godina od izvršenog zločina otkriven u 'srpskim' Banovcima kod Vinkovaca; možda Carlin amicus curia-e, Savo Štrbac i to zlodjelo u Trnovi na Jahorini pripiše Hrvatima odnosno 'hrvatskim' građanima, Arkanovim škorpionima od kojih se mnogi još uvijek neometano šepure na slobodi….u hrvatskoj, Istočnoj Slavoniji!?

Samobor, lipanj 2005.g.                                dipl. ing. Damir Kalafatić

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

MOZEMO BITI PONOSNI

U nekoliko narednih dana na ovom linku vidjeti ce te zasto mozemo biti ponosni kao nacija i doznati pojedinosti o ovom dogadjaju koji su mediji u potpunosti bezobrazno presutjeli ! Opsirnije

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.. Opsirnije