Spacer  

 
Line
Line
 Sa Haagom Bozi Vikusicu Pokolj i genocid Prsti Jahve
       
Forum:

 
Pise: dipl. ing. Damir Kalafatić
 

RIJEČKI JANJIČARI, MLADOTURCI…..!

Kad mi, slučajno na WC-u, pod ruku dođe riječki Novi list naglo dobijem proljev ili nekontroliranu 'kaku', kako to stilski figurativno i svako malo voli kazati oštroumni kolumnist Riječkog Novog lista, Branko (z)Mijić:

'Zaista, ako se general Gotovina nije 'ukakao' u gaće od straha zbog onoga tko ga lovi, onda je makar dobio proljev od onih koji ga uzimaju u zaštitu' (cit.: originalna Mijićeva stilska umotvorina iz riječkog Novog lista, 20.srpnja)! (-branko mijiæ je podrijetlom srbin iz poznatog èetnièkog gnijezda obrovca na

Vrlo lijepo, uljudbeno rečeno!

Sad je na redu obilato 'kakanje' po Glavašu i Tuđmanovu miljeniku, Šeksu…uz Feralovo pravodobno i precizno tempirano(nakon 14 godina!) otkriće 'oživjelih' leševa koji dvostruko prostrijeljena vrata i jezika izroniše iz mutne Drave, danas živi i zdravi, tečno govoreći bez vidljivih ožiljaka na vratu i govornih smetnji na poganom jeziku (dr.Radoslav Ratković, iz Vojvodine!).

Nameće li se pitanje:

Kad će konačno 'genocidni Hrvati' shvatiti da je Tuđmanova protusrpska politika bila promašena (Mesić u Lvovu!) a da je Domovinski rat bio najobičniji zločinački poduhvat? Osijek u okruženju, od agresorskih JNA-zločinaca izvana i četničke pete kolone iznutra, sistematski razaran a nedužni civili topništvom nasumce ubijani ….njih dvije tisuće nedužno ubijenih uključivo i snimatelja HTV, Žarka Kajića jer su mu tv-kameru srpski tenkisti na deset metara udaljenosti zoljom zamijenili(jednako kao i Gordanu Ledereru!)…Osijek, kroz više od četiri godine, ipak nije Osekom postao!

Sva sreća da je Novi list napravljen od mekanog novinskog eko-papira pa naknadna higijena kod brisanja(nakon 'kakanja'!) ne predstavlja zdravstveni rizik; u svakom slučaju opreza radi nakon toga čina treba dobro, lukšijom oprati ruke…ali zbog zloćudno zaraženih novina!

Tko bi rekao da usred hrvatskog(?) grada, Rijeke postoji jedno pravo protuhrvatsko, orjunaško gnijezdo?

Tko li mu je samo glavni sponzor u ovoj našoj hiper-demokratskoj državi?

Kako to lijepo kaže Hrvatska Čista Stranka Prava:

Janjičari, mladoturci: Branko Mijić, Jasmin Klarić, gaucho-don Carlos Pilsel, Zdravko Zima, Ladislav Tomičić, hrvatska novinarska 'porno-zvijezda', Boris Pavelić, zatim laureat novinarske pisane 'karikature', Slobodan Šnajder... dovedoše Novi list na neozbiljno, neodgovorno, tračarsko, smiješno, žalosno glasilo, bojovnički pamfletić boljševičkog fundamentalističkog kova, dotiran Judinim škudama onog Szoroszeva, poput spontanog proljeva 'otvorenog društva'.

A za svoj pre(-o)dani rad dobili su i laskavu pohvalu staroga boljševika, yugo-slovenca, Vilka Luncera.

Uzmimo samo jedan nedavni primjer podmetanja povijesnih laži kao istina o genocidnom obilježju hrvatskog naroda:

Dugo se je po tim novinama vukla 'Saga o Mili Budaku', puna ogavnih neistina, izmišljotina i prostačkog vrijeđanja čovjeka obješenog od komunista….kroz kolumne (z-)Mijićeva uljudbenog stila!
Ana Jurić-Šimunčić iz Karlovca, iznosi u Vjesnikovim stajalištima (Vjesnik, 21. kolovoza 2004.g.), da dr. Mile Budak nikada nije potpisao rasne zakone:

'Sve zakone o zaštiti arijevske rase popisao je dr. Ante Pavelić kao ustupak Nijemcima, odnosno, kako bi se suvremeno reklo, ondašnjoj europskoj uniji'.

A dr. Mile Budak kao ministar prosvjete NDH donio je odredbu o ustroju škole i o skupljanju spisa koji se odnose na hrvatski oslobodilački-ustaški pokret a odredbu o hvalevrijednoj zabrani ćirilice potpisuju, i opet ne Budak nego Poglavnik i Andrija Artuković.

Ovo o zabrani ćirilice i danas je na snazi a tako bi lijepo bilo vidjeti riječki Novi list u svježem, adekvatnom ćiriličnom izdanju:

Kako bi se tome samo veselio glavni urednik tog orjunaškog lista Goran Kukić, sin generala okupatorske JNA Miloša Kukića(!?)…pa 'hrvatski novinari' srpske provenijencije redom: zamjenik glavnog urednika, generalova sinčića, Maljković, pa ostala novo-listaška elita poput Cupača, Paića, Vejnovića, Oluića-zamjenika br.2, pa u prostačenju nenadmašnog Branka (z-)Mijića, te ostali igrači srbijanskog Žikinog kola…. Cvijanović, Dragojević, Grbićka, Mrvoš, Mišćević, Popović… i rijetki predstavnici sekundarnih nacionalnih manjina, Jasmin Klarić iz 'stranke muslimansko-zelenih' te ruskinja Varljejev-Vlasić!?

Manjka im jedino odmetnuta 'časna sestra', slatka Jelena Lovrić!

Srbe na vrbe!…

Kad bi danas bio živ i okružen takvim, krvožednim janjičarima i mlado-turcima vjerojatno bi tako nešto s punim pravom Budak i propisao; njega nažalost više nema a upravo su ga takvi izdajnički orjunaši doslovno na vrbu i objesili, bez ikakvog suđenja. Jednako su i s njegovom kćerkom napravili, prethodno je silovavši po lijepom srbijanskom ritualu. Za nedavno traženu reviziju tog 'sudskog procesa' nije bilo pravne osnove unatoč prikupljenim potpisima i apelu hrvatskih intelektualaca…zanemarila to naša vrla domaćica pravog suđa!

Kao što pravne osnove nije bilo ni za njegovu protupravnu likvidaciju!

Tu uzrečicu Srbe na vrbe sročio je Slovenac, N.N., 1914. godine povodom atentata Gavrila Principa na prijestolonasljednika Ferdinanda i suprugu mu u Sarajevu(a bosansko-grahovski Gavrilo vrhunske škole za atentat čak u Engleskoj apsolvirao!).
Što se tiče: jednu trećinu pobiti, drugu protjerati, ostatak pohrvatiti, riječki (z-) Mijići bi trebali pročitati:
Hannah Arendt navodi (prema Baynes: Hitler’s Speeches, po. 76) kako je austrijski kaplar Adolf Hitler silno 'volio' Nijemce, 1923. godine rekavši:

'Njemački se narod sastoji od jedne trećine heroja, od druge trećine kukavica, a ostali su-poput 'novolistaša'-izdajice! (The German people consists for one third of heroes, for another third, od cowards, while the rest are traitors; Arendt: Totalitarism, p. 58).

Parafrazirano: trećina će izgubiti lude balvan-glave, trećina će farizejski prigrliti novu Domovinu a trećina će pobjeći poput četnika pred Olujom!
Pripisivati kerestinečke žrtve, kako to (z-)Mijić piše, dr. Mili Budaku mogu samo neznalice ili opasne antihrvatske budale zlih namjera a evo zašto:

Janjičari Novog lista vjerojatno nisu stigli, nisu htjeli, proučiti Kopinić-Enigmu, o slučaju Kerestinec 41., kada, slučajno, nije proradila van-zatvorska veza a sve po strogim i tajnim instrukcijama partijskog vrha…. Glavnu ulogu u tom dobro smišljenom, prljavom poslu likvidacije imao je predstavnik Kominterne za balkanske KP, Josip Kopinič-Vokšin, koji je u razdoblju 1941.-1945. ilegalno djelovao u Zagrebu, zajedno sa suprugom Stelom. Održavao je direktnu radijsku vezu s Direktorijem (osobno s bačuškom J.V. Staljinom), kojemu je prenosio Titove izvještaje o partijskim dejstvovanjima po instrukcijama Kominterne.

Više svakako znaju ona druga dva Josipa, Manolić i Boljkovac, koji i danas o tome šute; nakon rata Josip Kopinić je za svoje krvave oznaške zasluge dobio položaj direktora jednog velikog hrvatskog brodogradilišta….

August Cesarec i dr. bili su preopasni za čistoću banditskog komunističko-boljševičkog pokreta, pa su namjerno, sabotažom, predani u ruke krvnika a taj krvnik je bio…Dido Kvaternik, šef UNS-a, Židov po majci, a kod Židova nema praštanja makar se i o intelektualcima radilo!

Izdala ih vlastita majka-Partija…zbog prevelikog hrvatstva!

Jednako kao i Andriju Hebranga nakon rata!

Obzirom da u Hrvatskoj još nije podignut, kako Branko Mijić kaže, kameni spomenik Anti Paveliću a one spomen-ploče Francetiću i Budaku su zbog povijesne katarze i skinute, savjesni mladoturci Novog Lista na čelu s hrvatskim Srbinom Brankom Mijićem mogli bi se uputiti pravac Ravna Gora, u Šumadiju pa s budakom u ruci pokušati skinuti, do temelja stući, spomenik najvećem koljaču hrvatskog naroda(ne i književniku), njihovu pra-zemljaku, čiči Draži Mihailoviću…

Uvjerili bi se promptno na vlastitoj koži što to u praksi znači uzrečica Srbe na vrbe!

I bez Budakovih rasnih Zakona visjeli bi na vrbama duž Morave!

Ali, nemaju oni snage za to…'ukakali' bi se u gaće od straha jer oni su hrabri jedino kad treba pljuvati po Hrvatima u Hrvatskoj!

- Branko Mijić: je podrijetlom srbin iz poznatog četničkog gnijezda Obrovca na Zrmanji ai nače je bio posljednji urednik lista 'komunist'!

Srpnja 2005.g.                                    dipl. ing. Damir Kalafatić

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

AMAC forum

 

 

AMAC Forum

MOZEMO BITI PONOSNI

U nekoliko narednih dana na ovom linku vidjeti ce te zasto mozemo biti ponosni kao nacija i doznati pojedinosti o ovom dogadjaju koji su mediji u potpunosti bezobrazno presutjeli ! Opsirnije

 

ISTINA O ANTI GOTOVINI

Dominique Erulin, Gotovinin francuski prijatelj i legionar, EKSKLUZIVNO 'Hrvatskom listu' potvrdio: Po nalogu Mitterranda, Erulin i Gotovina osuđeni na montiranom procesu jer su otkrili dokaze o njegovoj ilegalnoj trgovini oružjem u Africi.. Opsirnije